maandag 7 juni 2010

Laatste Dag: De ontknoping

4e op Down River, 3e Overall!!!

De laatste dag van het EK stond de R4 Down River op het programma. Startend als allereerste moesten we proberen om een zo snel mogelijke tijd te varen! Geen referenties van andere teams (alleen Mirjam die waar ze ons kon zien de tussentijden vanaf de brug naar ons toeschreeuwde). Normaal gesproken start je met een groep van 4 of soms meer rafts tegelijk. Dit zorgt dan vanaf het begin voor een felle strijd. Vanwege de veiligheid heeft de organisatie gekozen om een voor een te starten met steeds 1 minuut interval. Down River, niet ons beste onderdeel en ook nog een 1e plaats te verdedigen! We hebben er keihard voor gestreden! Uiteindelijk nog ingehaald door de Slovaken (die dus een minuut sneller zijn). Uitslag: 4e tijd. En dan is het rekenen..... Hoeveelste staan we dan nu? Hoeveel punten heeft ieder ander team gehaald?
Met 3 punten verschil (825 om 828pnt) zijn we 3e overall geworden. Met een ruime puntenmarge voor nummer 4! Wie had dat aan het begin van het Ek gedacht!

Het was een turbulente week, met momenten van intense vreugde maar ook veel verdriet. We zijn enorm blij met onze prijzen en met de geweldige aanmoedigingen van onze supporters! Matthijs, ook jij bedankt voor je werk als fysiotherepeut. Zonder jou waren we niet zo fit gebleven. Onze gedachten gaan ook vandaag nog uit naar Branca, die nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Wij hopen dat ze er weer bovenop komt en dat ze, net als wij, weer veel plezier kan beleven aan deze geweldige sport!
En dan nu op naar het WK in Zoetermeer van 15-18 juli!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten